Diskuze: pečení v pekárně


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

(Eva 16.3.2016 22:24)

Dobrý den,nevím co dělám špatně při pečení chleba v pekárně.Nejprve do nádoby naliju vodu,dám sypkou směs koupené v obchodě.Dám příprava těsta a po u míchání pečení.
Po upečení mám stvrdlou hroudu.Může mi někdo poradit?Děkuji Eva

Odpovědět

Odpověď

Re: pečení v pekárně (najka 16.3.2016 22:39)

Nezapomněla jste kvasnice?


Reagovat



Odpověď

Re: Re: pečení v pekárně (Eva 16.3.2016 23:53)

Ke smesi mám přidat jen vodu.Myslíte,že mám přidat i kvasnice(sušené)?


Reagovat



Odpověď

Pečení chleba v elektr.pekárně (Vladimir Kalina 30.8.2017 17:02)

Mám problém.Když mě chléb v pekárně krásně vykyne a zahájím pečení,vždy po vypnutí pekárny se chléb ve středu propadne a je z toho neforemný kus upečeného chleba.Dík azdraví Vladimír


Reagovat



Odpověď

Re: pečení chleba v elektr.pekárně (Kamča 30.8.2017 17:10)

Zkuste jiný recept na pečení. Tady je podrobně vysvětlen netradiční recept z kvásku: www.ceskenapady.cz/d…


Reagovat



Odpověď

Dotaz na kvasnice (Kubcova Eva 20.12.2017 13:37)

Zakoupila jsem si pekárnu Delicia.Uz jsem v ni zadelala a nechala vykynout těsto na vanocku.Poradi mi někdo zkušenější jak na obyčejné kvasnice - ne ty v prášku.Dela se kvasek nebo se tam daji jen kvasnice rozdrobené.
Děkuji


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Nenašli jste zde přesně to, co jste hledali? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
Ke svému dotazu použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
zajímavé články