Diskuze: pěstování brambor


Facebook Twitter Pinterest email tisk


Uživatel: M. Chalupníková 2.10.2017 11:14

Letos se podařilo kamarádce vypěstovat z jedné odrůdy brambory,které se po uvaření nedají jíst,jsou hořké. Čím by to mohlo být?

Odpovědět

Odpověď

Re: pěstování brambor
(Milda 2.10.2017 11:34)

V bramborách může být solanin a ten produkuje hořkou chuť, i když brambory nemají žádné zelené skvrny. Někteří lidé jsou citlivější na solanin a vnímají jeho hořkou chuť silněji než ostatní lidi.


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Něco není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
další podobná diskuze

Brambory


(Vlasta 21.10.2017 16:07)

Dobrý den, prosím o odpověď na otázku, která zelenina se nesmí pěstovat po bramborách, která naopak ano.
Děkuji VS


Počet odpovědí: 0 | Odpovědět



zajímavé články