Diskuze: recept utopenci se zelím a křenem


Facebook Twitter Pinterest email tisk


Uživatel: Inka 4.7.2016 16:28

V severních Čechách v hospůdce U vodopádu v zimě podávávali utopence s cibulí, zelím a křenem. Bylo to ohromné s chlebem a 2 dcl svařáku. Má někdo na podobné utopence recept?

Odpovědět

Odpověď

Špekáčky
(Ivana 31.5.2017 11:31)

Dobrý den, naložila jsem špekáčky, asi po týdnu jsme ochutnali a přidali cibuli.
Teď jsou naložené asi čtyři týdny a obsah se trochu zakalil a objevily se bublinky.
Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.


Reagovat



Odpověď

Re: špekáčky
(irena 26.7.2017 16:15)

nevím no.....já nálev nedělám.....zaliju prostě octem a zatáhnu sklenice....každý si zředí,jak potřebuje:)....


Reagovat



Odpověď

Re: špekáčky
(Tomas 29.7.2017 9:55)

To ta cibule zacalo vam to kvasit. Musi byt v chladu


Reagovat



Odpověď

Zkvašené utopence
(fr.persin 11.2.2019 14:31)

někde jste chybovali. lák se musí převařit a cibule , česnek, křen případně jiné
indegrience zaléváte třeba i teplým lákem pro urychlení a to vše najednou i s proloženou cibulí. Vaš výrobek doporučuji nejíst! a vhodně zlikvidovat! Může vzniknout prudce jedovatý mrtvolný jed.


fanda


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Něco není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
zajímavé články