Diskuze: svíčkova z vepřového masa s halali


Facebook Twitter Pinterest email tisk


Uživatel: Dagmar 29.11.2017 14:05

Chtěla by jsem se zeptat,kde dělám chybu.Někdy se mě omáčka srazí a někdy né.Zachráním jí sice ponorným mixérem,ale chtěla by jsem znát příčinu.

Odpovědět

Odpověď

Re: svíčkova z vepřového masa s halali
(Václav 16.7.2018 10:45)

Zřejmě používáte špatnou smetanu. Měla by mí 31 nebo 33 procent tuku.


Reagovat



Odpověď

Re: Re: svíčkova z vepřového masa s halali
(Decima 26.9.2018 12:12)

Doroučuji tu halali z nálevu vymačkat... někdy je hořký... dochucuji raději citronem


Reagovat



Odpověď

Re: svíčkova z vepřového masa s halali
(MILAN 5.2.2019 15:47)

Smetana nesmí být studená z lednice,před použitím nechte několik hodin v pokojové teplotě,na procentech tuku nezáleží.


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Něco není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
zajímavé články