Informace od profesionálů

HLAVNÍ STRÁNKA

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  
Diskuze

SVÍČKOVA Z VEPŘOVÉHO MASA S HALALI

 Dagmar  29.11.2017 14:05

Chtěla by jsem se zeptat,kde dělám chybu.Někdy se mě omáčka srazí a někdy né.Zachráním jí sice ponorným mixérem,ale chtěla by jsem znát příčinu.

Odpovědět

Odpověď

Re: svíčkova z vepřového masa s halali
 Václav  16.7.2018 10:45

Zřejmě používáte špatnou smetanu. Měla by mí 31 nebo 33 procent tuku.

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Re: Re: svíčkova z vepřového masa s halali
 Decima  26.9.2018 12:12

Doroučuji tu halali z nálevu vymačkat... někdy je hořký... dochucuji raději citronem

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Re: svíčkova z vepřového masa s halali
 MILAN  5.2.2019 15:47

Smetana nesmí být studená z lednice,před použitím nechte několik hodin v pokojové teplotě,na procentech tuku nezáleží.

Stálý odkaz | Reagovat

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis
Jméno
E-mail
Komentář

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

Připojit fotku

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

NABÍDKA OBCHODU